päivää Kuninkuusraveihin!

Delete ja Lähitapiola Kuninkuusravien 2018 kumppaneiksi

Kuninkuusravien 2018 pääyhteistyökumppanit alkavat muotoutua. Delete ja LähiTapiola ovat vahvasti mukana Rovaniemen Kuninkuusraveissa.

<p>Kuva: Suomen Hippos/Laura Laakso <br></p>

Kuva: Suomen Hippos/Laura Laakso

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Rovaniemellä ravattavien Kuninkuusravien pääyhteistyökumppanit alkavat muotoutua. Sopimukset on allekirjoitettu ympäristöalan pohjoismaisen toimijan Deleten ja hevosurheilun johtavan vakuuttajan LähiTapiolan kanssa.
Deletellä on merkittävää toimintaa mm. Kevitsan ja Terrafamen kaivoksilla. LähiTapiola on puolestaan koko hevoskentän tunnetuin kumppani.

”Hienoa, että saamme kasvavana yrityksenä olla mukana raviurheilun suurimmassa tapahtumassa Kuninkuusraveissa. Tällä vuosikymmenellä olemme olleet pari kertaa aiemmin tässä merkittävässä roolissa”, Deleten toimitusjohtaja Kimmo Palomäki kertoo.

LähiTapiolan kohdalla yhteistyö on hyvin pitkäaikainen.

”Kuninkuusravit ovat hieno tapahtuma, jossa asiakkaamme viihtyvät. Yli 200-vuotias LähiTapiola on mielellään 110-vuotiaan suomenhevosen kumppani. Tapahtuman kierto radalta toiselle sopii erinomaisesti alueyhtiömalliimme", yhteiskuntasuhdejohtaja Arto Heinonen valottaa.