päivää Kuninkuusraveihin!

Veikkaus ja Finn-Tack Kuninkuusravien 2018 pääyhteistyökumppaneiksi

Veikkaus ja Finn-Tack ovat vahvasti mukana tukemassa Rovaniemellä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettäviä Kuninkuusraveja.
<p>Kuva:  Suomen Hippos / Laura Laakso<br></p>

Kuva: Suomen Hippos / Laura Laakso

Rovaniemen Mäntyvaara isännöi 87. kertaa ravattavia Kuninkuusraveja heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Taloudellisesti haasteellisen tapahtuman tärkeä tukijalka ovat pääyhteistyökumppanit, joiden joukkoon ovat nyt liittyneet nopeasti kasvanut ja kansainvälistynyt hevosvarusteyritys Finn-Tack sekä kaikkien tuntema peliyhtiö Veikkaus.

”Suomella ja suomenhevosella on korvaamattomat paikkansa yrityksemme ja työntekijöidemme sydämessä. Suomi-tiimimme halusi ehdottomasti olla paikanpäällä Rovaniemellä, vaikka viikonloppu on todella työntäyteinen”, Finn-Tackin toimitusjohtaja Johannes Nevanlinna kertoo toimipisteestään Oslosta.

”Iloisin ilmein ja isolla joukolla tulemme napapiirille”, Nevanlinna tunnelmoi.

Kaikkien suomalaisten tuntema Veikkaus on vuoden 2017 alusta vastannut myös totopelien käytännön toteutuksesta. Yhteistyöstä päävastuuta Veikkauksella kantava Sami Kauhanen on itsekin ”kuninkaallista sukua”, sillä hän on ohjastanut voittoisasti kolminkertaisella ravikuninkaalla nyt jo eläköityneellä Santeri Dahlialla.

”Kuninkuusravit ovat raviurheilun vuotuinen näyteikkuna ja Veikkaukselle luonnollinen paikka tehdä yhteistyötä. Onhan viikonloppu myös hevospelaamisen näkökulmasta vuoden suurin, jossa tavoitamme laajan joukon hevosen ja raviurheilun ystäviä”, Kauhanen summaa.

Kuninkaallisista titteleistä kamppaillaan Mäntyvaaran ainutlaatuisella areenalla lauantaina 29. ja sunnuntaina 30. heinäkuuta. Yleisötavoite on yli 50.000 henkeä.