päivää Kuninkuusraveihin!

Uutiset

Heinäkuun viimeisellä viikolla Rovaniemellä järjestettävien Kuninkuusravien muonitus on kaikin puolin kohdillaan. Se on paikallista lappilaista, eli juuri sitä, mitä raviväki on toivonutkin. ”Lappilainen ruoka on laadukasta ja raaka-aineet hyviä”, Lapin Kaamosliha Oy:n yrittäjä Ari Lohiniva tietää.

Heinäkuun viimeisellä viikolla Mäntyvaaran raviradalla järjestettävät Kuninkuusravit on Lapin maakunnan vuoden 2018 suurin yleisötapahtuma. Yli 55 000 ravikävijää hemmotellaan lappilaisilla herkuilla. Päärooleissa ovat poro ja tunturikalat eri muodoissaan.

Lue lisää


Arkistokuvassa Akaasia/Markku Hietanen.  Kuva: Ilkka Nisula / Suomen Hippos

Kuninkuusravien osamatkojen palkintosummat kasvavat

Tänä vuonna kuninkuusravien kuningas- ja kuningatarkilpailujen kilpailulähdöissä maksetaan 15 000 euron ykköspalkinnot. Kasvua viime vuoteen on 3000 euroa per lähtö. Kokonaiskilpailun palkintosumma on edelleen 45 000 euroa, jolloin hevosen on kaikkiaan mahdollista voittaa yhteensä 90 000 euroa.

Lue lisää

Mikä Kuninkuusravien maskotille nimeksi? Osallistu nimikilpailuun ja voita loma Rovaniemellä

Lue lisää

Paula Koivuniemi nähdään Kuninkuusravien iltajuhlan esiintyjien joukossa.

Paula Koivuniemi vahvisti esiintymisensä Kuninkuusravien iltatapahtumassa

Paulan lisäksi Ounaspaviljongin lavalle nousevat Anne Mattila, Matti Esko, Finlanders, Markku Aro ja Matti Nykänen. Edellisenä iltana Ounaspaviljongin valtaa uusi Rock In The City -festivaali.

Lue lisää


Costello ja Risto Tupamäki,  Kuva: Ilkka Nisula

Ensimmäinen Kuninkuusraviranking vuodelle 2018 nyt julkaistu

Vuoden 2018 ensimmäinen Kuninkuusraviranking on julkaistu. Rankingkärjessä ovat Huimariina sekä oriiden puolella täydet pisteet saanut Costello.


Lue lisää

Uusi rockfestivaali ja Kuninkuusravien iltatapahtuma valtaavat Rovaniemen heinäkuun lopussa

Perjantaina 27.7. järjestettävä Rock In The City –festivaali marssittaa kaupunkiin nipun vahvoja rockyhtyeitä ja lauantaina 28.7. juhlitaan iskelmämusiikin tahdissa Kuninkuusravien iltajuhlissa.

Lue lisää

Kunkkareiden Toto-turnaus Feel Vegas Rovaniemellä

Toton turnauskalenteri 2018 julkaistiin tänään. Myös Rovaniemi liittyy mukaan turnauskalenteriin, kun Kunkkareiden Toto-turnaus järjestetään Feel Vegas Rovaniemellä perjantaina 27.7.

Lue lisää


Vieraile Kirpun syntymäkodissa kuninkuusraviperjantaina

Kuninkuusraviviikonlopun tapahtumat käynnistyvät jo perjantaina 27.7., kun Rovaniemen kotiseutumuseolla Pöykkölässä järjestetään Kirppu-orin ilta.

Lue lisää

Kuninkuusravien camping-paikat myyntiin

Rovaniemen Kuninkuusraveissa on mahdollisuus majoittua lähelle rataa asuntoautolla tai -vaunulla. Noin 500 metrin päähän raviradalta rakentuu camping-alue lumenkaatopaikalle, jonka Rovaniemen kaupunki tasoittaa ja viimeistelee ravivieraille.

Lue lisää

Jalostuspäivät Rovaniemellä 22. - 23.3.

Vuoden 2018 Jalostuspäivien teemoina ovat pohjoismaisen kylmäveriravikasvatuksen näkymät sekä muut jalostuksen ajankohtaiset aiheet. Jalostuspäivät järjestetään vuosittain Kuninkuusravien paikkakunnalla, eli tänä vuonna lähdetään Rovaniemelle!

Lue lisää