Kuninkuusravien camping-paikat myyntiin

Rovaniemen Kuninkuusraveissa on mahdollisuus majoittua lähelle rataa asuntoautolla tai -vaunulla. Noin 500 metrin päähän raviradalta rakentuu camping-alue lumenkaatopaikalle, jonka Rovaniemen kaupunki tasoittaa ja viimeistelee ravivieraille.


Paikat nyt myynnissä Kuninkuusravien verkkokaupassa! Kannattaa olla nopea, sillä paikkoja on 200 kappaletta, ja niitä on ehditty kysellä paljon.


"Camping-alue sijaitsee 500 metrin kävelymatkan päässä rata-alueesta", Rovaniemen Ravirata Oy:n puheenjohtaja Matti Rajaharju kommentoi. "Vaunupaikan 100 euron hintaan sisältyy paikka asuntoautolle tai -vaunulle torstaista sunnuntaihin, sekä valosähkö. Lisäksi lauantaina klo 7-12 ja klo 17-21 sekä sunnuntaina kello 7-12 on mahdollisuus käydä saunomassa ja peseytymässä uimahallilla, joka sijaitsee keskustan tuntumassa osoitteessa Nuortenkatu 11. Jos haluaa uimaan, siitä peritään erillinen maksu. Olemme järjestäneet bussi- kuljetuksen camping-alueelta uimahallille ja takaisin lauantaina ja sunnuntaina. Edestakaisen matkan hinta on vain kolme euroa."

Camping-alueelle tulee myyntipiste, josta voi ostaa pientä purtavaa. Kuninkuusravivieraiden on syytä huomioida, ettei alueelle pääse ilman sinne oikeuttavaa kulkulupaa.

"Kulkuluvat lähetetään postitse vaunupaikan ostaneille ja ne on pidettävä mukana camping-alueelle saavuttaessa sekä koko viikonlopun ajan."


(Uutista muutettu 2.2. klo 13:01. Lisätty tieto bussikuljetuksesta sekä muutettu uimahallin peseytymistilojen käytön ajat.)


OSTA PAIKKASI TÄÄLTÄ!