päivää Kuninkuusraveihin!

Rovaniemen Kuninkuusravien majoitusvaraustilanne

Rovaniemen Kuninkuusravien majoituspaikkoja varataan nopeasti. Kuninkuusravien majoitusvarauksista vastaa Lapin lomamatkat ja Heli Harju. Tämän hetkisen tilanteen mukaan majoituksesta on varattuna jo noin 73 %.

Ensimmäisenä majoituspuolelta kaupaksi ovat menneet edullisemmat majoitusyksiköt sekä SantaClaus Holiday Villagen ja Lakitupien lomahuoneistot. Keskustan hotellihuoneita on varattu vilkkaasti, mutta edelleen voi löytyä tilaa jopa ryhmille.

Rovaniemellä on tarjolla myös erikoismajoituskohteita, kuten lasi-igluja, Arctic Treehousen käpylehmiä tai vain aikuisille suunnattua korkealuokkaista majoitusta Beana Lapponiassa.

Erityisesti perheille suunnattua majoitusta tarjoavat Ranuan eläinpuiston Lomakylä Gulo Gulo sekä Ounasvaaran kupeessa SantaSport, jonka huonehintaan sisältyvät kylpyläpalvelut.

Ryhmille sopivaa majoitusta on vapaana runsaasti Kemin, Tornion, Ranuan, Pellon sekä Pyhätunturin alueilla. Nämä sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä.

Asuntoautoilla ja -vaunuilla liikkuville Rovaniemen kaupunki rakentaa oman alueen aivan Mäntyvaaran raviradan läheisyyteen. Alueesta ja sen varaamisesta luvataan lisätietoa myöhemmin.

Lisätietoja Rovaniemen Kuninkuusravien majoituksesta: varaa.lapinlomamatkat.com